35 de anisori in Atacama

Am trecut granita chiliana cu palpitatii de contrabandist. Acum putem spune ca am facut trafic cu coca…frunze de coca. Cand au pus cainii sa ne miroasa bagajele ne-a stat ceasul :)
Au urmat 3 zile super in care ne-am dat cu bitza prin Valle de la Muerte si Valle de la Luna, ne-am certat cu indigenii pentru ca ne cereau 25de dolari pentru a fotografia o laguna amânată, iar in ultima zi am savurat lagunele altiplanice, gașca de flamingo si salarul chilian.
Inainte de a parasi aceasta minunată regiune am facut fericiti 4 hoti. Pe scurt, le-am ‘donat’ intreaga avutie: poze, aparat foto, tableta, telefon. Asa ca, daca primiti mesaje ciudate de la noi, de genul…cereri de rascumparare, cereri in casatorie, declaratii de dragoste, va rog sa le ignorati. Totodata, daca se vor publica poze deocheate cu noi si sunt sexy bucurati-va de ele. Toate celelalte sunt trucate. :)
S-au dus pe ‘apa Sambetei’ toate pozele:
– din pampasul amazonian, unde ne-am luptat cu tantarii si am facut slalom printre crocodili (caimani),
-de cand ne-am dat cu bitza si autocarul pe cel mai extrem drum din Bolivia (Death Road-amintirile ne-au ramas imprimate pe fund),
-de la Grand Poder, cel mai tare festival din La Paz, unde am dansat pe strazi cu peste 35000 de dansatori imbracati in costume traditionale;
-din Salar de Uyuni si lagunele din zona (cele mai faine peisaje pe care le-am vazut in ultima vreme);
-din desertul de Atacama s.a.m.d.
In rest, suntem bine…mergem inainte….nu, nu, mai bine zis mergem inapoi :)
De necaz am decis sa mai dam o tura de peste 2000km prin Chile si Bolivia.
Cine se mai poate lauda ca a vizitat desertul Atacama de doua ori in aceeasi saptamana? ! :))) Uite asa ne-a trecut supararea.

P.S. Acum jumatate de an i-am spus lui R in gluma ca as vrea sa-mi serbez ziua in Atacama. Raspunsul nu s-a lasat asteptat: ‘Sigur ca da. In aprilie ne intoarcem acasa’.
Ghici unde mi-am serbat-o…noroc cu hotii. :))))

Urmatoarea aventura: Salar de Uyuni si imprejurimile (Bolivia)

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.