Yogyakarta si templele (Prambanan si Borobudur)

Ziua 1: Vizita la o expozitie de batik, mall, pizza, bere, program de voie.
Ziua 2: Vizita la palatul regelui, mall, pizza, plimbare prin oras, o noua frizura pentru R (acum aduce a evreu si la propriu, nu numai la figurat).
Ziua 3: Vizita la templul hindu Prambanan, sedinta foto cu pustii, relaxare la renumitului balet Ramayana. Baletul l-a impresionat/sensibilizat pe R pana la lacrimi…de atata cascat. Mie mi-a placut.
Ziua 4: Vizita la templul budist Borobudur unde am continuat sedintele foto, mall, pizza.
Biletul de intrare la temple este undeva la 30 si ceva de dolari, dar noi l-am cumparat la pret de student, adica la jumatate, facand dovada cu ceva legitimatii de calatorie antice (multumim pe aceasta cale furnizorului).
Cel mai mult ne-au placut pustii. Marea majoritate care vin la temple cu clasa sunt din zona rurala si n-au mai intalnit straini in carne si oase (mai mult oase decat carne :)))). Trebuie doar sa le zambesti si vei fi asaltat de zeci de puradei dornici sa te cunoasca, sa te fotografieze… Am intalnit straini care au preferat sa-si scurteze vizita la temple datorita micilor fotografi. Noi ne-am super distrat.

Urmatoare aventura: platoul Dieng.

2 Responses to Yogyakarta si templele (Prambanan si Borobudur)

 1. cori says:

  Whooooa, ati fost la ramayana la prambanan! I so envy you!!! Si noi ne-am tot gandi si gandit, si pana la urma nu ne-am mai luat bilete fiinca am fost in bali la ramayana la 2 spectacole diferite si deja ne era de ajuns desi ne-au placut foarte tare. Dar asta de la prambanan arata mult mai elaborat, iar backgroundul cu prambananul luminat e bestial. Foarte fain! No, de mai ajung vreodata pe acolo musai mergem! :p

  • Razvan si Adina says:

   Da, da. Chiar a fost fain. Am avut emotii ca nu o sa vad nimic din zona economy (unde eram singurii albi), dar am reusit sa ne furisam chiar langa vip-uri. Hihihi.
   R s-a lasat mai greu impresionat de povestea de dragoste…poate daca era intre doua maimute ii dadea si omului din vf. de muntelui o lacrima

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.